HTML

Friss topikok

Hétköznapi élet, mint a humor forrása

2011.12.04. 19:29 sajtosstangli

Avagy, így kell stílusosan megszabadulni gyomrod tartalmától egy trolimegállóban.

Pár hete utazok a tömött villamoson, mellettem egy 30-as évei elején járó arc egyik kolléganőjének meséli, hogy valamelyik reggel, mikor szállt le a troliról, majdnem lehányta egy siheder.

Ezt így elképzelve első nekifutásra, a körülmények részletesebb ismerete nélkül, fél méterre a beszélgetőktől, elkezdtem vigyorogni. Nyilván észrevették és nem értették mire ez a nagy öröm, de nem tudtam magamba fojtani. Mondhatni rám/előtört.

Az úr ennek örömére elkezdte kibontani a történetet, amiből kiderült, hogy a srác aki majdnem lehányta a barátnőjével volt és épp az előző esti buliból caklattak haza, már a munkába és dolgozni induló emberek között. Már épp szálltak le a troliról, amikor a srácból kikívánkozott az a fél gyros, amit a buli után evett, így nem volt mit tenni.

Azt lehet, kicsit undorítóbb lett volna, ha a buszon csúszik ki, így legalább nem tett kárt senki érzékszervében. Az ember cipőjére is csak ráfröccsent és a srác barátnőjének is csak egy embertől kellett bocsánatot kérnie.

 

Mindenesetre én nagyon jót nevettem azon, ahogy előadta "az arc" a villamoson a történetet. Valamiért feldobta a napom, hogy nem ugyanazokról a sablonos témákról van csak szó emberek között.

Most pedig következzék egy videó a Reader's Digest jóvoltából Kovács András Páterrel. :)


 

Szólj hozzá!

Címkék: vicc humor kovács andrás péter sablonos téma

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr913437246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása