HTML

Friss topikok

Pelevin és a könyvtrailer

2013.07.30. 21:59 sajtosstangli


Viktor Pelevin S. N. U. F. F. – Utøpia című könyvével kapcsolatosan találkoztam először úgy a könyvtrailer fogalmával, hogy nem volt kérdés, mit olvassak a nyáron.

Pelevin új könyve segítségével elvileg betekintést nyerhetünk egy egyedi szerelmi háromszögbe, aminek résztvevőinek élete az Ukrainai Urkanagátus és csodálatos Bizáncium sokadig mesterséges háborújával fonódik össze.

A könyvtrailer meglepő módon a mozi előzeteshez hasonlóan azért született, hogy kedvet „csináljon” egy műhöz. Ez a műfaj még így elég hitelesnek is tűnik Viktor Pelevin Generation „P” művének árnyékában, ha azt vesszük, hogy a regénybeli Oroszországban a gyors meggazdagodáshoz vezető legrövidebb út, a nyugati reklámok helyi lélekre való átültetéséből fakad.

A könyvtrailer sikerének egyik záloga lehet, ha minél többen megtekintik Mórász Dávid (MOME) alábbi videóját.

 

„Mi a szerelem? Mi az ember? Mi az élet?”

Elvileg, ugyanis épp folyamatban vannak még az események. Amint a végére érek, frissítem a bejegyzést.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet könyv viktor pelevin utopia könyvtrailer s n u f f mórász dávid snuff trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr475434808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása