HTML

Friss topikok

Biciklilopás ellen

2012.04.15. 22:07 sajtosstangli

 

Gyakran szólnak ismerősök hírei arról, hogy meglovasítják az ember biciklijét. Arról viszont keveset hallani, hogy mi lehet a jó megoldás ennek megelőzésére.

Született itt már írás arról, miként kell kerékpárral szabályosan közlekedni. Viszont nehéz úgy biciklizni, ha nincs mivel.


Arra a kérdésre, hogy mi a legjobb védelem, mindenki mást mond, vagy legalább is viszonylag eltérőt.

Az én hitvallásom az volt, hogy a kerék rögzítését csak csavaros (anyás) megoldással érdemes megoldani, mert addig is dolgozik a lopásnál a galád szenny.Viszont ezzel szembe megy az a vélekedés, hogy. "Aki biciklit szeretne lopni, úgyis megtalálja a módját."

Legjobb megoldásnak azt sikerült kisütnünk, hogy vesz az ember egy "U" alakú lakatot, azzal leköti a hétsó kereket a vázhoz. Ezen kívül vásárol egy minél hosszabb viszonylag még könnyen összetekerhető "drótot," amit magára tud csavarni és nem 10 kiló. Így le tudja kötni az első kereket és a vázat, valamint egy bármilyen széles oszlopot. Ami még fontos, hogy a vázról leemeli a nyerget leszállás után, mert az is fogyóeszköz tárgyát képezheti.

Felmerülhet a kérdés, hogy ennyi óvintézkedést megér-e a biciklizés?

Ezt talán döntse el mindenki maga, vagy segítsen másoknak valami jó megoldást kitalálni.. :)

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás dánia lánc agyvérzés biciklilopás bicikli lopás tudosítás egy bicikli lopáshoz

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr394449674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása