HTML

Friss topikok

Mit csinálhat az ember Pünkösd idején?

2011.06.12. 20:41 sajtosstangli

Szilveszter és a munka ünnepe után ez a harmadik kritikus 'vörösbetűs' ünnep az évben. Az ember felmegy a 'fészbukba' és azt látja az üzenőfalon, hogy "UNATKOZOM!", "Valaki, valamit?" és társai..
Lehetőségek viszont vannak a mozin túl is.

Itt van például az idén még a népszerűbbnél is jobban felmagasztalt Csíksomlyói Búcsú. Ilyenkor emberek ezrei indulnak meg Erdély felé, hogy a hegyek, dombok között kifejezzék együvé tartozásukat és tanulságot adjanak hitükről.

Annak, aki nem szeretne, vagy nem tud Erdélyig elutazni, környezetében is van lehetőség kirándulni, mert "azIdőjárás" szerint nyugaton napos idő lesz, keleten meg esik. Ezt a rádióban hallottam. Kicsit meg is lepődtem, mert úgy tűnt, mintha csak az ország nyugati felén lehetne ilyenkor valami programra szert tenni.

Ezen kívül lehet otthon is maradni. Nem állítom, hogy a tv-műsor szolgáltat szórakozást egy három napos hétvégéhez, de meg lehet próbálni azt is, hátha.

Sztend áp komediben szokott volt lenni egy Kőhalmi bácsi, aki egyszer arra utalt, hogy nincs ünnep Bud Spencer és Hill bácsi nélkül. Ennek jegyében ma megtekintettem a Banános Joe-t, mert "Banán az mindenhez kell..".
Kellett is a szabadban főzött marhapörkölt után.. :)

Jó idő van, van film, zene, marhapörkölt és egy jó limonádé. Mi kell még? :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene tv erdély bud spencer kőhalmi limonádé tv műsor marhapörkölt csíksomlyó banános joe

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr362978708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása