HTML

Friss topikok

Mit csinálhat az ember 'munka ünnepén?'

2011.05.01. 23:40 sajtosstangli

 

Jogos kérdés.

Mivel nagyon szép időt fogtunk ma ki, ezért például meglátogathatja azokat a rokonokat, akikkel nem találkozott Húsvétkor és ehet a vendégség alatt minden földi jót.

Ha nagyon bátor, kimehet a majálisra rácsapni az ingyenre.

Vagy ülhet otthon a négy fal között, hogy - munkaszüneti napot kihasználva - a szokásos teendőit végezze, amiket hanyagolt az elmúlt napokban, hetekben.

Ünnepelhette az ember fia, inkább stílszerűen, az anyja fia/lánya az Anyák napját is a megfelelő körben, de nálam ez a múlt hétvégén megtörtént. Így maradt a négy fal.

 

Na de, most jön az újdonság:

  Indult ma egy rádió, meglepő módon budapesti 'központtal,' ahol reklám nélkül kínálnak olyan muzsikát, ami máshol nem szokványos. Ezen az alkalmon kapva, ki is töltöttem a csöndet és forgott is szinte egész nap a Radio BRO 91.4 néven futó, ideiglenes csoda. Ideiglenes, ugyanis első nekifutásra harminc napig él a történet. Ma csak zenét sugároztak, de holnaptól jönnek a műsorok is.

Legyen így! Sok sikert hozzá! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: rádió tudósítás stb anyák napja igyen radio bro munkásünnep mit csinálhat mit csinálhat az ember

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr952870577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása