HTML

Friss topikok

Róma - Juventus

2013.02.16. 17:59 sajtosstangli

Immáron 177. alkalommal csap össze egymással a Róma és a Juventus csapata a Seria A történetében.

A hazaiaknál továbbra sincs változás. Eléggé gödörbe kerültek az elmúlt időszakban, amin a múlt héten lejátszott Sampdoria elleni szereplés sem segített. A mérkőzés sima 3-1-es Samp sikert hozott. A farkasok következő ellenfele az a Juventus lesz, ahol az utóbbi időben eléggé fut a szekér.

A hétközi Bajnokok Ligája mérkőzésen sima győzelmet arattak a skót Celtic felett. Most pedig minden esélyük megvan arra, hogy egy biztos győzelemmel térjenek vissza Torinóba az összecsapás után.

A La Gazzeta szerint a Juve várhatóan a Buffon – Barzagli, Bonucci, Cáceres – Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, K. Asamoah – Vucsinics, Matri összetételben, míg az A.S. Roma kezdőcsapatáról annyit lehet tudni, hogy Osvaldo felépülése esetén kezdő lesz elől, hátul pedig három, vagy négy védővel kezdenek Andreazzoli, a fővárosiak trénere szavai alapján.

A nagy titkolózás eredményeként majd kiderül, hogy betliznek-e hazai pályán a farkasok.

Szólj hozzá!

Címkék: sör betli Róma 177 Roma AS Róma Juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr75083773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása