HTML

Friss topikok

Harmadik bejegyzés

2010.06.02. 21:32 sajtosstangli

Ismét győztek a Delfinek, ezúttal a közvetlen rivális Másnaposok csapata volt az áldozat.

A mérkőzést ezúttal a cudar idő miatt esőben játszották a csapatok, de a Májámi Delfinek vízhez szokott alakulatán ez sem foghatott ki.
Ugyanis a mérkőzés 15. másodpercében máris gól született, ám minden szurkoló legnagyobb bánatára az egyébként továbbra is remeklő Selmo portás hálója rezdült. Nem kellett miért aggódni, mert ezúttal a Miami oldalára szegődött a szerencse. A továbbiakban szinte minden összejött, ugyanakkor az ellenfelet sorozatos balszerencse súlytotta. Ennek megfelelően gyorsan fordított is a Miami, először Ádám húzott el a jobb oldalon és lőtte ki a hosszú alsó sarkot, majd Norbi is megtette ezt csak a bal oldalon. A félidő lefújása előtt az ellenfél mégis ki tudott egyenlíteni, így 2-2-vel fordultak a csapatok.

A második félidőben a kontrákra állt rá a zöld-fehér csapat, melynek eredménye további 4 gól volt. Először Szotyi passzolt az üres kapuba egy szépen kijátszott támadás után, majd Ádám ismét nagy gólt lőtt félpályáról, ahogy azt tőle már megszokhattuk. Aztán Norbi adott egy 30 méteres keresztlabdát Golyónak, aki miután megszelídítette azt, ballal a kapuba talált. Végül egy szokásos Selmo kidobásból Szotyi újabb gólt szerzett. 6-2! A Másnaposok ezután kitámadtak, de Selmo, a kapufa és egyszer Ádám mentése is kellett hozzá a gólvonalról, hogy megakadályozták ezen agyatlan letámadásaikat. Bár azért két gólt így is összekapartak, ez már csak a szépítéshez volt elég. Így tehát a Delfinek 6-4-re megérdemelten győztek. Az utolsó fordulóban az utolsó helyezetthez látogat a csapat, minden szurkolót várunk, hisz utána ünnepélyes keretek közt nyilvánosságra kerülnek az év díjazottjai.

(Lap aljára: azért ez a Harmadik bejegyzés, mert a második még nem készült el, DE a negyedik előtt kész lesz;))

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás stb labdarúgás dolphins év meccse meccse májámi dolfinz meccselo delfinek

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr942051997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása