HTML

Friss topikok

Negyedik bejegyzés, avagy az utolsó meccs története

2010.06.15. 00:38 sajtosstangli

Elérkezett a várva-várt utolsó bajnoki forduló, ahol a Májámi Dolphins csapata kétségtelenül szép játékkal kivívta a harmadik helyet a tabellán!

Idei utolsó meccsét magabiztosan megnyerte a Miami Dolphins csapata. Ezzel bebiztosítva a harmadik helyet a bajnokságban! A mérkőzés elején szokásukhoz híven álmosan kezdtek a zöld-fehérek,  így az ellenfél el is húzott 2-0-ra, ám ezután talpra álltak és innentől nem volt megállás a 12-4-es végeredmény felé. Pedig, mint ahogy azt mondani szokás,
az még gombócból is sok!”

Érdekesség, hogy minden mezőnyjátékos gólt szerzett, méghozzá Norbi 3-at, Szotyi, Ádám és Beni 2-2-t, Rizzo, Golyó és Petya pedig 1-1-et. A tucatnyi gól közt akadtak szépek is, például Ádám most már szinte szokásos távoli hólószaggató bombája. A mérkőzésen egyébként jelen volt két sztárfotós így majd később képekkel is szolgálhatunk a rajongóknak.

A meccs után ünnepélyes keretek közt kihirdették az év díjazottjait, melyek a következőképen alakultak:

Gólkirály: Norbi (20 gól)
Legidősebb gólszerző: Beni (Miami Dolphins 7-4 Lesz ami lesz)
Legfiatalabb gólszerző: Rizzo (Miami Dolphins 7-4 Lesz ami lesz)
Év játékosa (játékosok szerint): Golyó
Év játékosa (újságírók szerint): Ádám
Év játékosa (szurkolók szerint): Szotyi
Év felfedezettje: Selmo (GK)
Év igazolása: Petya (BVSC-től 10 millió €)

A következő szezonra valószínűleg sok erősítés várható minden téren. A pletykák szerint új szponzor és mez érkezhet, valamint Murinnyó József neve is felmerült a lehetséges edzőjelöltek között. A játékospiacon is mozgás várható, érkezhet Árpi a Fradiból,  Röser M. a spanyol U21-es válogatott csapatkapitánya, valamint a már méltán sokak emlegetett Kanczler I. a Bayern Münchenből. Viszont addig, míg ez kiderül, sok víz lefolyik a Dunán - tudtuk meg Rizzótól.
Most a csapat egy kis feltöltődést szolgáló nyári pihenőre megy, majd nyár végén mindenki újult erővel nekiveselkedik az őszi szezonra való felkészülésnek - mondat.

Sikerekben gazdag következő szezont kívánunk mindenkinek és köszönjük, hogy megtisztelték csapatunkat eddigi figyelmükkel!
Maradjon ez a későbbiekben is így és vegye kezdetét egy bimbózó kapcsolat játékos – szurkoló – szakvezető, vagy épp az azerbajdzsáni szövetségi kapitány között!


A mérkőzés végén az Év játékosával készített Tudósítónk interjút! Íme:
Rip.: Örül, hogy ön lett az Év Jjátékosa?
Ádám: Igen, nagyon.
Rip.: Számított rá?
Ádám: Nem, azt hittem a Norbi kapja.
Rip.: Nem feltétlenül kapja a gólkirály az aranylabdát..
Ádám: ez igaz, de mágiscsak ő olyan sármos, mint Ricky Mártin..
Rip.: vagy ő Riky Mártin?

(sajnos ezután a riportert többet nem látták, bár a kocsmában még nem néztük azt hiszem)

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás stb ital bl kolbász dolphins meccse májámi dolfinz meccselo delfinek

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr362082428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása