HTML

Friss topikok

Használtruha

2011.06.28. 18:54 sajtosstangli

„Magyarországon a férfiak nem öltöznek, csak ruhát hordanak”. – Esterházy Péter, Utazás a tizenhatos mélyére könyvéből kisajtolt idézet.

Napjainkban szinte mindegy, hogy ki hol veszi a ruháját, az a lényeg, hogy trendi legyen. Így könnyen megeshet, hogy a csilivili ruhákban pózoló celebeket koppintva egy s más ruhadarabunkat turkálóból, bocsánat, használtruha kereskedésből szerezzük be.

Ezzel nem is lenne baj. Azonban kis társaságunkban észrevételezésre került a régi és viszonylag újabb képek nézegetése közben, hogy többünk régóta hordják ugyanazokat a ruhákat.
Meghánytuk vetettük a kérdést és arra jutottunk, hogy ez van, ezt kell szeretni.

Úgyhogy ezen a blog-on ne várjon senki divattanácsokat, vagy legújabb nyári trendeket, mert mi ilyenekkel nem foglalkozunk. Úgyhogy kinyitom a szekrényem és a kockás rövidgatyámhoz felveszem a csíkos hosszú ujjú ingemet, a szandálhoz a zoknit és már mehetünk is a pöttyös pléddel a beach-re.

Köszönjük a figyelmet! Kellemes nyarat! Legfrissebb problémáinkat olvashatták.. :)

Szólj hozzá!

Címkék: divat esterházy péter csíkos turkáló kockás használtruha használt ruha szekrényben pöttyös pléd

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr673022607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása