HTML

Friss topikok

"Kenyeret és cirkuszt a népnek!"

2011.05.09. 00:56 sajtosstangli

Az utóbbi napokban már végig hallgattam szinte minden, a környezetemben fellelhető zenét. Elég volt!

Keresek már valami olyat, ami eddig még nem volt jellemző... 

Így kerültek képbe a franciák. Mért ők? Talán, mert velük az egyik legtávolabbi a viszonyom. Valahogy soha nem merült fel, hogy feléjük bagózzak. Amióta viszont megtört a jég, egyre jobban érdekel, mit művelnek. Na de, nem is ez lényeg.

Jöjjön maga a produktum.

Programokat keresgélve az elmúlt időszakra, belefutottam a Noze nevezetű stábba, akik elég tetszetős relaxálós háttérzenét alkottak (többek között) mostanában. Cirkuszi jellegük sem véletlen,

Amit érdemes az elején leszögezni, a Noze - Dring! című lemeze április elején jelent meg, májusban pedig már a Dürer Kertben játszott a két porondmester. Alapvetően jó hangulatú muzsikát játszanak, szinte teljesen véletlenszerűen operálva a vokál és az instrumentális részekkel. A végeredmény minden esetben egyedi hangzásvilágot tükröz. Ez a Noze.

A remixek nyomokban jazz-t, tech-house-t, egy csipet indie rock-ot, vagy épp minimal-t is tartalmazhatnak. Mindezt látványos színpadi képpel keverve, ahol a srácok törekszenek a közönséggel való kapcsolattartásra is.

Szólj hozzá!

Címkék: zene francia sör szórakozás koncert tudósítás muzsika minimal stáb vokál zene ajánló noze dring! dring noze dring napjaink zenéje

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr662888861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása