HTML

Friss topikok

Mit várhat az ember a szilvesztertől?

2010.12.31. 16:04 sajtosstangli


Az Óév utolsó napját az ember egy idő után – magamból kiindulva – úgy várja, mint egy falat kenyeret. Ezt megelőző időszakban hallja az ismerőseitől, barátaitól, hogy kinek milyen jó, mert orbitális házibuliba megy, vagy épp majd reggelig szeletel egy szórakozóhelyen.
De mi van azokkal, akiket ez nem érdekel, annyira nem tud lekötni?

Nyilván nem fogok otthon kötögetni, mert az milyen már’. De akkor mi legyen? Karácsony előtt, vagy két ünnep között hozzávetőleg találkoztam mindenkivel, aki számít. Lerendeztem a „Kellemes Ünnepeket!” kinyilatkozással, amit megkövetel a haza. Ez meg egy nap, ami pont olyan, mint a többi, csak az a különbség, hogy idén sp beszél a tv-ben 0:03-tól Sólyom helyett.

Ami nem változik: mindenki ugyanúgy hozza kedvenc üdítőjét egy házibuliba, ahova meg se vagyunk hívva. Mi meg nem csinálunk „saját” bulit, mert nincs olyan saját házunk, ahol lehetne. Tulajdonképpen saját házunk sincs. Akkor meg minek?

Január 1-én kezdődik 2011. Ami megint csak borzasztó, mert véget ért egy újabb évtized. Na. Ezért van ez az egész. A zenéről nem is beszéltem. Úgyis szar a zene. Akkor meg?

Boldog Új Évet Mindenkinek! :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: sör étel tudósítás bor szilveszter vilmos vombat snapszer

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinmeccs.blog.hu/api/trackback/id/tr32550795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása